Hanami Matsuri 2019. Botanikuskert

Dojonk idén már talán hetedik éve lép fel Hanami alkalmával a Fővárosi Füvészkert zöldjén,gyönyörű fák és   természetesen virágzó cseresznyefák szépsége között.

                  

Általában két hétvége adott a rendezvényre,a Bukyukai Dojo tagjainak az Április 13-a volt megfelelő, ami kissé szeszélyesen indult. Felhők,esőcseppek kísérték a napfelkeltét, szép,harmattól nedves kert várt minket . De legalább nem esett,szépen előkészítettük a terepet a bemutatóhoz. Előbb a lányok,majd a fiúk öltöztek át az alkalomhoz illően. Amikor kiléptem nem hittem a szememnek,esett az eső,a lányok addigra mindent letakartak,h védjék a felszerelést. DE….

                   

Fél órát vártunk és az Égiek kegyesek voltak hozzánk,kisütött a nap és szép,napsütéses bemutatóval köszönthettünk  vendégeinket .

                                                               

            

Ilyenkor természetesen mi is szeretnénk élvezni a kert szépségét és a különböző programokat, piknikezni és kicsit kikapcsolni a hétköznapi zakatolásból, azzal a dologgal, amit igazán szeretünk és ami összehozta a jelenlevőket, a Japán kultúrával és a Kyudoval…..

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.