Matsuo-sensei szemináriuma

Újra egy eseménydús szemináriumon vagyunk túl. Vendégünk Makinori Matsuo Sensei és diákjai voltak.Idén öten kísérték el senseit s látogattak el Európába, először Bécsbe majd Budapestre.

A bécsi Momiji Kai Kyudojo vendéglátása után a csepeli Bukyukai Kyudojo-é lett a helyszín. A rendezvényt egy közös gyakorlás előzte meg Matsuo-senseiel és diákjaival: Sato-,Hattori-,Nao-, Soda- és Hosokawa-sannal.

A szemináriumra egynapos időtartama ellenére a vártnál nagyobb érdeklődés volt. Így négy ország, az USA , Ausztria, Horvátország és Magyarország Kyujinjei, összesen 26-an lyuggatták a matokat.

Igazán remek hangulat jellemezte a szemináriumot és a rákövetkező nyílt napot. Sok fénykép született és egy forgatócsoport (a True Style Magazine)  is jelen volt az eseményen. A sok-sok lövés lehetőséget adott a gyakorlásra és a fejlődésre a Sensei instrukciói alapján. Matsuo-sensei ugyanis személyenként adott visszajelzést miden íjásznak és korrigálta az eltéréseket.

Szeretnénk megemlíteni egy sajnálatos eseményt,hogy más szervezők esetleg tanulhassanak a hibánkból. A vasárnapi nyílt nap alkalmával lopás bűncselekménye történt az öltözőkből, természetesen rendőri intézkedés követte.

Dojonk újra sikeres rendezvényen van túl melyet ismét egy csapatként sikerült lebonyolítani és ezúton köszönet a klubtagok hozzátartozóinak is akik segítették munkánkat és természetesen köszönet minden külföldi és hazai résztvevőnek!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.